top of page
Søg
  • Forfatters billedeLars Kølle

Velkommen til en blog om det at være menneske

Opdateret: 15. sep. 2019

IDen10tet tilbyder nu muligheden for at følge en blog med fokus på menneskelivets udfordringer og vækstpotentiale


Intentionen med denne blog, er at dele mine perspektiver på livet som menneske; de indsigter og den viden jeg opsamler i min personlige og kontinuerlige udviklingsproces.

Min intentionen er at denne blog må være til glæde for mine med-mennesker, uanset om du er undersøgende i forhold til terapi / terapeut, eller du søger inspiration via andres erfaringer med den personlige udviklingsproces.


Denne blog vil udvikle sig i takt med min egen udvikling, og der er derfor ikke nogen plan, ikke noget mål med hvor processen med mine indlæg vil bringe mig hen. Der vil dog komme struktur på bloggen, af hensyn til brugervenlighed."Min intention med denne blog, er at dele mine perspektiver på livet som menneske; de indsigter og den viden jeg opsamler i min egen kontinuerlige udviklingsproces... til glæde for mine med-mennesker"


Lars Kølle

IDen10tet


Menneskelivet består af mange udfordringer, men det glædelige budskab er også at der er masser af udviklingspotentiale, hvis vi vælger at begynde at arbejde med os selv, og vores tilstedeværelse i verden; i menneskelivet.


Menneskelivet kan betragtes ud fra flere perspektiver, og det er netop det som er intentionen med denne blog.

Som læser på vil du opleve at jeg i mine indlæg vil perspektiverer livet ud fra egne oplevelser og indsigter i takt med min faglige og personlige udviklingsproces.

Min intention, her i starten, er at skrive indlæg inden for nedenstående hovedtemaer:


- Selv-udvikling: at øge bevidstheden om os selv, i relation til os selv, og omverdenen

- Eksistentielle temaer

- Spirituelle / åndelige perspektiver

- Psykologiske / psykoterapeutiske temaer og vinkler

- Filosofiske vinkler på menneskelivet og udvikling

- Tilstedeværelse i nuet


Hvordan bloggen kommer til at udvikle sig glæder jeg mig til at opleve...

Jeg ved det ikke, men har tillid til at der kommer til at ske det som skal ske, og at bloggen bliver til lige præcis det den skal.


Jeg overgiver mig i forhold til arbejdet med denne blog til nuet; til min personlige udviklingsproces; lader nuet og intuitionen være min guide.

Min intention er at denne blog må være dig til glæde, gavn og velsignelse; at det jeg har at bidrage med, vil hjælpe dig på din vej, og i din proces...


Velkommen som læser.

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page